Werkwijze

Bij BuroBuro zijn enkele steekwoorden al genoeg voor creatieve ideeën en een sterk ontwerp. Het kantoor biedt bovendien meer dan alleen vormgeving.
Zo geeft BuroBuro graag tips hoe tekst en beeld jouw uitstraling kunnen versterken. Daarnaast zet dit bedrijf zonder problemen haar netwerk in. Of het nu gaat om een
fotograaf, tekstschrijver, webspecialist of het regelen van drukwerk. Door samenwerking bouwt BuroBuro jouw concept uit tot het product dat jij voor ogen hebt.

01

GRAFISCH ONTWERP

Bij BuroBuro is de ontwikkeling van een complete huisstijl mogelijk, maar ook het ontwerp van alleen een logo, visitekaartje, briefpapier of website is in goede handen. Het bureau werkt bovendien met veel plezier aan de opmaak van folders, posters, jaarverslagen, boeken en andere communicatie-uitingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.  

02

3D ONTWERP

BuroBuro ontwerpt niet alleen in 2D, ook 3D-visualisaties zijn een optie. Zo maakt BuroBuro diverse grafische ontwerpen voor porselein servies dat door heel Europa wordt verkocht. Eerder creëerde dit bureau onder meer de verpakkingslijn voor Tokyo Design Kitchen en verpakkingsmaterialen voor bloemen. 

03

ILLUSTRATIE

Wil je een originele (geboorte)kaart? BuroBuro zet graag haar creativiteit in om jouw boodschap op een unieke manier over te brengen. Ben je op zoek naar een bijzondere stijl of naar een afwijkend formaat, dan denkt de ontwerper met je mee om jouw idee te realiseren. Ook voor het illustreren van boeken kan je bij dit ontwerpbureau terecht. 

Opdrachtgevers

Top